Glorious Athens

Meriah! Best! Marvellous!! Begitulah yang boleh digambarkan tentang CIMB Glorious Athens Nite Dinner malam kelmarin. Diadakan di One World Hotel, Bandar Utama dan dihadiri semua konsultan dan management team CIMB. Tema tahun ini ialah Greek. Jadi, saya pun puaslah memikirkan pakaian bagaimana yang saya akan pakai. Pada awalnya, saya masih berkira-kira mahu pergi atau tidak. Lagi satu hari nak pergi, baru saya sibuk-sibuk nak cari baju. Saya ada juga pergi melihat-lihat baju di kedai yang menyewakan costume tetapi tidak ada yang menarik minat. Hmm..akhirnya, saya dan Ajrimon sepakat mahu menjahit sendiri baju kami.

Kami ke Kamdar Midvalley dan membeli 4 meter kain berwarna putih, semeter kain berwarna merah dan semeter kain berwarna emas. Balik dari Midvalley, saya mula menjahit baju-baju kami. Jahit tangan saja. Aksesori seperti butang dan reben, kami tampal di baju untuk mencantikkan lagi baju kami. Hiasan di kepala, Ajrimon yang buatkan. Inilah hasilnya….TARAAAAA………………..

dinner-022.jpg

 

Nak tengok baju rakan-rakan yang lain? Meh….

cimb-dine-121.jpg

Over tau baju budak-budak ni..Mereka kebanyakannya menyewa baju. Ada yang RM300 sepasang dan mungkin ada yang lebih lagi. Hmm, walau apa pun, saya akan pastikan tahun depan saya dan Ajrimon serta rakan-rakan yang lain dapat ke Athens, Greece. Aminn…..

~ by xxujiexx on March 27, 2008.

3 Responses to “Glorious Athens”

  1. cepat tollll ko post.. aku pun xdan lg nak wat..hehehe

  2. Aku memang cargazz ok..Hiks!

  3. haha..kak..ari tu sy pun ada..sy cam nampak akak..tp x sure iye ke tu akak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: