Minggu Bertemu Rockers…

Apa khabar semuaaaaaaaaaa? Kali ni gua takde mende nak citer ngan lu orang sume…Cuma nak tepek gambar gua ngan rockers-rockers terhangat di Malaysia. Dorang ni best-best. Hattan ni gua terserempak kat ofis client Khamis lepas. Amy plak, dah lame gua set appointment ngan dia, tapi malam semalam baru dia call gua ajak jumpa. Nothing personal. It’s just business. Gitteww….Cekidaut!!


Gua dengan Hattan!


Gua dengan Amy Phewwitt


Huh!!Nak jugak menyelit…Bakal Roomate gua bersama Amy Phewwitt

InsyaAllah…lepas sembang bisnes ngan abang Amy, gua rasa makin cepat kot gua bleh tangkap BMW 3 Series Convertible gua. Lu orang camna? Ada brannn??

~ by xxujiexx on July 3, 2008.

3 Responses to “Minggu Bertemu Rockers…”

  1. owwhhhhh..pasti jgn lupa belanja kitaorang kat CW yek..kalau dah pakai BM sok2…heheheheh

  2. Apa barang CW..kalau gua dah kaye raye nanti..gua belanje lu orang kat otel la beb…kalo gua lupe..lu orang hantak kapla gua okeh…

  3. konpom kitaorng entak lu la

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: